Uncategorized

Pachetele cu spanac (2 ani)

Bate ouale cu laptele. Adauga faina incetul cu incetul. Compozitia rezultata trebuie sa fie de consistenta unei smantani mai slabe.

Pune un polonic de compozitie in tigaia incinsa si unsa cu ulei si intinde, miscand tigaia pana cand se acopera perfect fundul. Cand incepe sa se rumeneasca pe o parte, intoarce foaia pe cealalta. Procedeaza la fel pana se termina compozitia.

Separat, caleste ceapa. Adauga spanacul oparit si tocat. Lasa pe foc pana se inmoaie bine. Incorporeaza branza rasa si smantana. Amesteca usor si aromatizeaza cu marar.

Pune in clatite umplutura de spanac, impatureste in forma de portofel si leaga usor cu ceapa verde.

Revista Mamica de Azi

Poza principala

pachetele_cu_spanac_mica.jpg

Pentru aluat:
1 ceasca de faina
2 oua
1 pahar cu lapte
ulei
Pentru umplutura:
100 g branza telemea
500 g spanac
1 ceapa
2 linguri cu smantana
1 legatura de marar

Clatitele vor fi mult mai pufoase daca adaugi in compozitie un pliculet cu praf de copt si lasi 30 de minute sa se odihneasca.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE