Uncategorized

Pacheţele cu varză

1. Într-un castron, frământă făina cu un praf de sare, puţin chimen, ulei şi apă. Acoperă aluatul şi lasă-l să se odihnească 30 de minute.

2. Între timp, taie varza fideluţă, presară puțină sare şi căleşte-o în ulei cu puţin cimbru.

3. Rupe bucăţi din aluat şi întinde rotunduri. Pune în mijloc umplutură de varză şi uneşte uşor aluatul, ondulându-i cu grijă marginile.

Legume in straturi

4. Aşază pacheţelele într-o tavă unsă cu ulei şi coace aceasta mancare de varza la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

 

Portofele picante

Poza principala

pachetele_cu_varza_mica.jpg

1 varză albă

cimbru uscat

sare

piper

ulei

pentru aluat:

300 g făină

1/2 de ceşcuţă cu ulei

1/2 de ceşcuţă cu apă

chimen

sare

 

Baghetă umplută

O reteta de post, usor de pregatit si foarte gustoasa de pachetele cu varza!
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE