Uncategorized

Pachetele de branza de capra cu afine

1. Potriviti cuptorul la 200 de grade.

2. Taiati fiecare foaie de aluat in jumatate, asa incat sa obtineti 4 dreptunghiuri. Rapid, inainte de foile de aluat sa se inmoaie, intindeti unt pe 2 dintre ele, apoi asezati-le deasupra pe celelalte 2, in cruce.

3. Puneti cate 50 g de branza in centrul fiecarui pachetel, exact unde se imbina cele doua foi de aluat. Turnati
cu lingura sos de afine pe fiecare bucata de branza.

4. Adunati colturile aluatului peste umplutura.

5. Asezati pachetelele pe hartie de copt si ungeti cu unt exteriorul fiecaruia.

6. Coaceti pachetelele pentru 12-15 minute sau pana cand se rumenesc.

7. Serviti imediat alaturi de salata.

Poza principala

rexfeatures_1212246g_mica.jpg

2 foi de aluat filo
30g unt, topit
100g branza moale de capra
2 linguri sos de afine
salata, pentru servire

Un aperitiv consistent si foarte gustos.
Numar de portii
2
Calorii
325
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE