Pachetele de legume si branza de capra

1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Puneti vanata, dovleceii si ardeii intr-o tava si stropiti-i cu ulei de masline. Amestecati apoi coaceti legumele pentru 45 de minute, pana se rumenesc. Scoateti-le din cuptor.

2. Pentru pachetele: Turnati 150 ml de apa intr-o cratita si adaugati untul. Puneti pe foc si amestecati pana ce untul se topeste. Aduceti la fierbere. Luati cratita de pe foc, adaugati faina si amestecati pana obtineti o compozitie solida. Lasati sa se raceasca pentru 10 minute, adaugati ouale si amestecati din nou. Formati 4 bile de aluat si puneti-le intr-o tava.

3. Coaceti-le pentru 20 de minute, pana cresc pe jumatate. Scoateti-le din cuptor si intepati-le cu o furculita pe toate partile. Lasati aburul sa iasa. Reintroduceti-le in cuptor pentru 10 minute sau pana cand devin crocante, apoi scoateti-le si lasati-le sa se raceasca. Reduceti temperatura cuptorului la 190 de grade.

4. Cand sunt reci, taiati partea superioara, formand un capacel, si scoateti tot miezul.

5. Taiati branza de capra cubulete. Umpleti pachetelele cu legumele coapte si branza de capra, adaugand smantana si sare si piper din belsug. Puneti inapoi capacelele.

6. Reintroduceti pachetele in cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand branza incepe sa se topeasca. Serviti cu varza de Bruxelles si salata de sfecla rosie.

Poza principala

rexfeatures_1222709j_mica.jpg

Pentru umplutura:
1 vanata mica, taiata cubulete
1-2 dovlecei, taiati cubulete
2 ardei grasi rosii, taiati cubulete
2-3 linguri ulei de masline
100 g branza de capra, cu tot cu zer
100 ml smantana
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru pachetele:
60 g unt
75 g faina
2 oua

O minunatie de aperitiv, care ii va uimi pe toti cei dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE