Uncategorized

Pachetele din friptura

Taie baconul in felii cat mai subtiri. Asaza bucatile de carne pe cateva felii de bacon. Pune cate o felie de cascaval si imbraca totul in bacon.

Incearca pe cat posibil sa impletesti feliile de bacon intre ele pentru a nu se desface. Daca nu, prinde-le cu scobitori. Asaza pachetelele intr-o tava unsa cu putin ulei si lasa-le la cuptor cateva minute.

Intr-un castron, bate bine smantana cu mustarul. Adauga hreanul ras si acreste cu zeama de lamaie dupa gust. Presara apoi un praf de sare si piper.

Serveste pachetelele din friptura cu acest sos usor picant.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

pachetele-din-friptura400.jpg

cateva fripturi de porc
300 g bacon
250 g cascaval
ulei

Pentru sos:
200 g smantana
1 lingurita cu mustar
2 linguri cu hrean ras
zeama de lamaie
piper
sare

Acest preparat poate fi servit fie cu legume, fie simplu, ca aperitiv la felul principal.
Numar de portii
4
Calorii
370
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE