Uncategorized

Pachetele picante

1. Curata ceapa, tai-o marunt și calește-o în ulei cu apa. Adauga pieptul de pui taiat cubulete. Lasa sa se înabușe putin, dupa care adauga ardeiul taiat fâșii sau cubulete.

2. Stinge cu roșiile decojite și, dupa ce a dat în câteva clocote, presara deasupra ardeiul iute tocat fin.

3. Lasa pe foc sa scada bine. La final, potrivește gustul de sare și piper. Unge fiecare lipie pe mijloc cu putina pasta de ardei.

4. Așaza câte o frunza de salata și apoi amestecul picant. Pliaza pâna la jumatate, ruleaza ca pe șaorma și servește imediat.

 

Lipie cu carne prajita de curcan

Poza principala

pachetele_picante_mica.jpg

piept de pui

1 ceapă

1 cutie cu rosii decojite

1 ardei capia

1 ardei iute uscat

1 salata

2 linguri cu pasta de ardei iute

lipii

ulei

sare

piper

 

Salata de rosii cu lipii umplute

Când ți-au ramas ceva resturi de friptura de pui, pachețelele picante sunt ideale sa le prepari.
Numar de portii
4
Facebook Comments



Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE