Uncategorized

Pachețele-surpriza

1. Taie brânza de capra în cuburi mai maricele. Învelește fiecare bucata de brânza în felii subtiri de bacon. Prinde cu o scobitoare, apoi rumenește cuburile în putin ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbanta pentru a îndeparta surplusul de grasime.

2. Pune într-un borcan uleiul de masline, otetul, mierea și un praf de sare. Agita pâna se dizolva mierea.

3. Spala salata, tamponeaz-o cu un șervet curat sau las-o sa se zvânte. Rupe-o fâșii, amestec-o ușor cu maslinele și stropește-o cu sosul de miere. Servește pachetelele de brânza cu salata, ceapa verde și masline.

 

Tarte cu ardei si branza de capra

Poza principala

pachetele-surpriza_mica.jpg

500 g brânza de capra

250 g bacon

1 salata

2-3 fire de ceapa verde

150 g masline fara sâmburi

1 lingura otet de mere

1 lingurița cu miere

sare

 

Chiftele de parmezan si branza de capra

Un antreu sofisticat, dar ușor de pregatit.
Numar de portii
4
Calorii
295
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE