Paella de fructe de mare

h_01335283_mica

Incalziti cuptorul la 180 de grade. Incalziti uleiul si caliti ceapa si usturoiul pana se rumenesc. Adaugati carnatul chorizo si mazarea si caliti pentru inca 5 minute.

Adaugati orezul si prajiti pentru 3 minute. Turnati vinul alb si fierbeti pana ce acesta scade.

Puneti toata compozitia intr-un vas termorezistent si asezati crevetii si midiile pe deasupra. Adaugati sofranul si 2/3 din zeama de pui. Acoperiti vasul cu folie de aluminiu si coaceti pentru 30 de minute. Adaugati apoi restul de zeama de pui si mai coaceti pentru inca 30 de minute sau pana cand orezul este gatit iar lichidul a fost absorbit. (Indepartati si aruncati midiile care nu s-au deschis).

Potriviti de sare si piper si presarati coriandrul proaspat. Serviti cald.

Poza principala

h_01335283_mica.jpg

20 ml ulei de masline
1 ceapa, taiata
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 carnat chorizo, taiat
120 g mazare
200 g orez cu bobul lung
80 ml vin alb
8 creveti intregi, decorticati
8 midii
1 varf de cutit sofran
500 ml zeama de pui
sare si piper negru
o mana frunze coriandru

Paella este o reteta traditionala din Spania, ingredientul de baza fiind orezul.
Numar de portii
2



Comments

comments

About the author

Admin

Add Comment

Click here to post a comment

PUBLICITATE

PUBLICITATE

septembrie, 2016
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
© Copyright 2016 Burda Romania - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.ecuisine.ro apartin Burda Romania.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.ecuisine.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Romania.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.