Paine de casa cu fructe uscate

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Unge doua tavi de cozonac cu grasime.

2. Amesteca ingredientele intr-un castron. 

3. Pune aluatul de paine in cele doua tavi. Tine la cuptor timp de 50-60 de minute. Lasa painea de casa cu fructe uscate in tava la racit.

4. Serveste cu cafea.

paine cu masline

Poza principala

h_01290543mica.jpg

200 g de tarate
280 g de faina
260 g de faina integrala
1 lingurita cu sare
1 lingura cu praf de copt
25 ml de apa
100 g de stafide
100 g de merisoare
200 g muesli sau cereale cu fructe uscate
90 g de zahar brun
1 l de apa calda

Aceasta paine de casa e plina de fructe uscate si nuci, ceea ce o face ideala pentru micul dejun.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE