Paine cu ton

1. Amestecati tonul cu uleiul de masline, sucul de lamaie si patrunjelul si amestecati bine.

2. Taiati partea de deasupra a painii si interiorul, lasand un perimetru de 1 cm in jurul marginii.

3. Intindeti crema de masline pe baza, acoperit-o cu mozzarella si puneti tonul peste, intr-un strat uniform. Adaugati ardeii murati si rosiile, dupa care acoperiti compozitia cu un strat din feliile de oua fierte.

4. Puneti inapoi capacul painii, infasurati-o in folie de aluminiu si legati-o cu sfoara. Lasati totul la frigider peste noapte, apoi taiati in bucati si serviti.

Poza principala

h_01051477mica.jpg

170 g ton in ulei, scurs
2 linguri ulei de masline 
1 lingurita suc de lamaie
1 lingurita de patrunjel tocat 
sare de mare si piper negru macinat
1 paine alba (20 cm diametru)
1 borcan de crema de masline verzi (tapenada) 
200 g mozzarella, feliata
100 g ardei iuti murati 
100 g rosii in ulei
2 oua fierte, decojite si feliate

Aceasta reteta ofera dintr-un singur foc gustarea de pranz tuturor membrilor familiei.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE