Pâine de casă cu roșii

1. Amesteca 360 g de faina cu sarea, drojdia, oregano, pudra de usturoi, busuiocul și rozmarinul.

2. Încinge uleiul și adauga roșiile pasate, sucul de roșii și amesteca. Când fierbe, adauga ingredientele uscate de mai sus și amesteca.

3. Toarna compoziția peste restul de faina și framânta pâna ce aluatul de paine devine elastic.

4. Lasa-l la dospit o ora. Împarte aluatul în doua bucati, așazale în tavi unse cu ulei și lasa-le sa creasca o jumatate de ora.

5. Coace-le 35-40 de minute. Scoate pâinea de casa cu rosii din tava și las-o sa se raceasca înainte de a o felia.

 

Paine naan cu mancare de linte

Poza principala

paine_rosie_mica.jpg

720 g faina

300 g rosii

125 ml suc de rosii

3 linguri cu zahar

2 pliculețe cu drojdie uscata

1/2 linguriță cu usturoi sub forma de praf

1/2 linguriță cu busuioc uscat

3/4 linguriță cu oregano

1/4 linguriță cu rozmarin uscat

2 linguri cu ulei de masline

1 lingurița cu sare

 

Paine taraneasca umpluta cu salata de carnati si branza

Un aluat special și un produs final cu gust aromat și inedit: pâinea de casa cu roșii.
Facebook Comments

Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE