Paine naan cu mancare de linte

1. Pune uleiul, ceapa, telina, usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute intr-o tigaie si caleste-le la foc mediu timp de 5 minute.

2. Adauga pasta de curry, lintea si 150ml de apa. Lasa la fiert timp de 10 minute. Asezoneaza cu zahar.

3. Stropeste painile cu apa si pune-le pe gratar cate un minut pe fiecare parte. Amesteca iaurtul si coriandrul.

4. Imparte legumele prajite in patru castroane si seveste cu painea pe gratar si cu iaurt (optional).

Poza principala

rexfeatures_1170621cmica.jpg

1 lingura de ulei de masline
1 ceapa, curatata si taiata marunt
1 tulpina de telina, feliata
1-2 catei de usturoi, taiati marunt
1 lingura de ghimbir ras
1 ardei iute verde, fara seminte si taiat marunt
2 linguri de pasta de curry
400g de rosii taiate marunt
400g de linte la conserva, scurs
sare si piper negru
un varf de cutit de zahar
4 paini naan mari
1 lingura de coriandru tocat
150g iaurt (optional)

O mancare delicioasa si deosebita pentru intreaga familie
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE