Paine taraneasca umpluta cu salata de carnati si branza

Scoti cu grija membrana artificiala  de la carnatii polonezi si ii tai in feliute subtiri, apoi in batonase. De la branza scoti coaja  si o tai in bucati mici.Speli ridichile si castravetele si le stergi cu un prosop.

Cureti ridichile si le feliezi. Castravetele il tai pe lungime si apoi in felii subtiri. Pui toate ingredientele intr-un castron si le amesteci.

Paine de casa cu masline

Faci un sos de marinata din otet, ulei, sare, piper si un pic de zahar pe care il pui peste salata, adaugi patrunjelul si amesteci totul cu atentie.

Tai un capac painii  si scobesti miezul. Umpli o paine de casa cu salata si o aduci la masa imediat.

Revista FEMEIA.

Poza principala

paine_taraneasca_400.jpg

1 paine taraneasca potrivit de mare si proaspata
400 g carnati polonezi
250 g branza Emmental
1 legatura de ridichi
½ castravete de salata
2 linguri de patrunjel tocat
5 linguri de otet din vin
7 linguri de ulei de masline
sare, piper, zahar

Daca te pricepi, poti face tu insati painea de casa (mai ales ca acum la raioanele de electrocasnice sunt comercializate si cuptoare electrice de facut paine).
Numar de portii
8
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE