Uncategorized

Pan Bagna

1. Taiati ciabatta pe latime, insa nu de tot. Scoateti din miezul ei cu o lingura, lasand insa o margine de consistenta.

2. Aranjati legumele, rosile si ansoa in partea de jos a painii. Inchideti painea si apasati bine. Infasurati-o bine in folie de plastic, presati-o bine intre doua tocatoare de lemn si lasati-o la rece peste noapte.

3. Indepartati folia de plastic si taiati painea in felii groase. Folositi-va de scobitori pentru a servi, asa incat intreaga compozitie sa fie sustinuta.

Poza principala

rexfeatures_631225h_mica.jpg

1 paine ciabatta
2 linguri ulei de masline
100 g inimioare de anghinare, taiate, inabusite (sau din conserva)
100 g vinete, coapte la gratar
100 g ardei, copti la gratar
60 g rosii deshidratate
60 g ansoa
scobitori

O gustare excelenta, pe care o puteti pregati in avans si servi fara probleme la birou.
Numar de portii
6
Calorii
238
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE