Uncategorized

Reteta de pandișpan cu cireșe

1. Într-un castron, freaca galbenușurile cu uleiul. 

2. Separat, bate albușurile spuma cu zaharul și doua pliculețe cu zahar vanilat. Adauga galbenușurile frecate. Aromatizeaza cu puțina esența de rom, dupa care încorporeaza faina proaspat cernuta. 

3. Toana compoziția astfel obșinuta într-o tava unsa și tapetata cu faina. Pune din loc în loc cireșele curațate de sâmburi tavalite prin faina.

4. Lasa acest pandispan la cuptor, la foc moderat, 30 de minute. Presara deasupra nuca macinata și amestecata cu scorțișoara și restul de zahar vanilat. Mai lasa la cuptor 5-10 minute. 

 

Pandișpan cu ciocolată

Poza principala

pandispan_cu_cirese_mic.jpg

400 g cireșe

6 oua

6 linguri cu ulei

1 cana cu zahar

3 pliculeșe cu zahar vanilat

1 cana cu faina

100 g nuca macinata

½ lingurița cu scorțișoara

esența de rom

 

Pandispan cu portocale

Profita din plin de cireșe și pregatește rapid un pandișpan pufos cu cirese.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE