Uncategorized

„Pandișpan“ cu roșii

1.Într-un castron mai mare, cerne făina. Fă o adâncitură în mijloc și pune drojdia dizolvată în puţină apă, sarea, uleiul și restul de apă.
 
2.Frământă toate aceste ingrediente, aducând făina dinspre margine spre centru. La final, presară puţin chimen. Aluatul astfel obţinut, acoperă-l cu un șervet și lasă-l la crescut aproximativ 30 de minute.
 
3.Așază aluatul de pandispan în tavă, iar din loc în loc, pune roșioarele, spălate bine și șterse.
 
4.Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. Taie prajitura de pandispan cu rosii în pătrate potrivite, numai după ce s-a răcorit puţin.

 

Pandispan pufos cu portocale

Poza principala

pandispan_cu_rosii_mica.jpg

500 g roşii cherry
2 căni cu făină integrală
25 g drojdie
10 linguri cu ulei
1 cană apă
chimen
sare

„Pandișpan“ cu roșii este o rețetă aromată, foarte gustoasă, care-i va ispiti și pe cei mai mofturoși meseni.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE