Uncategorized

Paprika de porc

1. Incalziti uleiul si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati paprika si amestecati cateva secunde. Turnati zeama de pui si pasta de tomate si fierbeti, neacoperit, 10 minute.

2. Puneti ardeiul si carnea de porc si fierbeti 5 minute.

3. Puneti faina peste smantana si amestecati. Adaugati amestecul in mancare si fierbeti pana se ingroasa. Puneti zeama de lamaie si condimentati dupa gust. Fierbeti inca 20 de minute. Serviti acest paprika de porc cu taitei de casa sau orez si garnisiti cu busuioc.

Paprika de pui

credit foto: Guliver

Poza principala

h_01575952_mica.jpg

30 g unt
2 cepe medii, tocate
30 g paprika
250 ml zeama de pui
15 g pasta de tomate
1 ardei gras rosu, curatat si tocat
500 g muschi de porc, taiat subtire
25 g faina
125 ml smantana
5 ml zeama de lamaie
orez sau taitei, pentru servire
busuioc proaspat, pentru garnisire

Iata o idee rapida cu paprika de porc pentru un pranz de weekend.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE