Uncategorized

Pască la minut

1. Bați albușurile spumă cu zahărul, după care adaugi gălbenușurile, unul câte unul. Amesteci ușor, până se încorporează.

2. Adaugi margarina topită și răcită puţin și amesteci bine de tot, apoi pui brânza, sfărâmată. Amesteci din nou.

3. Pui stafidele, coajă rasă de lămâie și praful de copt. Amesteci , apoi adaugi făină până obţii o compoziţie ca o smântână groasă.

4. Ungi o tavă cu ulei și o tapetezi cu făină, apoi torni compoziţia. Lași la cuptor aproximativ 45-55 de minute.

 

Chifle pascale cu stafide

Poza principala

pasca_pasi_mica.jpg

1 kg brânză de vaci

8 ouă

300 g zahăr pudră

1 pachet cu margarină/unt

1 pliculeț cu praf de copt

1 lămâie

stafide

făină

 

Pască rapidă

Pasca nu are cum sa lipseasca de pe masa de Paste!
Numar de portii
10
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE