Uncategorized

Pasta de ardei cu rosii

1. Curata rosiile de pielite, apoi taie-le felii, la fel procedeaza si cu ardeii curatati de seminte si cotoare, presara sarea si acopera cu un prosop. Lasa legumele sa isi lase zeama, apoi paseaza-le cu un blender.

2. Pune pasta rezultata sa fiarba la foc mic. Spala bine patrunjelul si pune legaturile intregi in oala.

3. Curata si paseaza fin usturoiul. Cand sosul a scazut suficient si a capatat consistenta unui bulion gros, adauga usturoiul si uleiul si mai da in doua clocote.

4. Scoate patrunjelul si pune sosul in borcanele incalzite, leaga-le apoi pune-le din nou la fiert, cam o jumatate de ora.

Poza principala

pasta_de_ardei_cu_rosii_shutterstock_37486627_mica.jpg

4 kg rosii
4 kg ardei gras
2 legaturi patrunjel
4 catei de usturoi
2 linguri ulei
2 linguri sare

Aceasta pasta gustoasa se poate folosi ca sos pentru paste, pentru fripturi cu sos, pentru ciorbe sau pur si simplu pentru un plus de savoare data mancarurilor.
Numar de portii
10 borcane
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE