Uncategorized

Pasta de naut cu verdeata

Acopera nautul cu apa calduta si lasa-l la inmuiat cateva ore sau de seara pana dimineata. Pune-l la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, curata-l de coaja, trece-l printr-o sita deasa sau paseaza-l in blender.

Adauga pasta de susan, uleiul de masline, chimenul, usturoiul zdrobit, maslinele tocate si un praf de sare. La final, incorporeaza patrunjelul tocat fin si boiaua.

Pasta astfel obtinuta, las-o la rece minimum 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

pasta_naut_mica.jpg

400 g naut
1 lingura cu pasta de susan
2 linguri cu ulei de masline
1/2 lingurita cu chimen
2-3 catei de usturoi
100 g masline rondele
1/2 lingurita cu boia iute
1 legatura de patrunjel
sare

Iata un aperitiv delicios pentru momentele festive sau o gustare buna de zi cu zi.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

  • Cu ce sa incep?? In primul rand , daca se respecta reteta, rezulta o pasta extrem de aspra ca si consistenta. Nautul trebuie domolit cu mai mult tahini, clar, dar si cu ceva lichid.. Personal , am considerat ca trebuie sa pun suc de lamaie din plin ca sa fac pasta acceptabila pentru gustul meu. Normal, a rezultat o varianta a hummus-ului..cu masline si verdeata 🙂

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE