Pastã de pește afumat

1.Trece fileurile prin mașina de tocat de două, trei ori, împreună cu ceapa tăiată în sferturi și mărul curăţat de coajă, seminţe și cotor.
 
2.Dacă peștele este prea sărat, lasă-l la desărat de seara până dimineaţa în apă în care ai pus câteva felii de pâine. Pune amestecul de pește într-un castron.
 
3.Adaugă untul și freacă energic. Toarnă treptat uleiul și zeama de lămâie. Pasta astfel obţinută, las-o la rece cel puţin 30 de minute. 

Poza principala

pasta_de_peste_afumat_mica.jpg

300 g peşte afumat
2 cepe potrivite
1 mar
100 g unt
1 lămâie
ulei
sare

O reteta pentru sendvisuri cand esti in criza de timp inaintea venirii invitatilor!
Numar de portii
1
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE