Paste chinezești cu pui și legume congelate

Taie fideluță carnea de pui. Bate oul, încorporează amidonul și toarnă peste pui. Încinge uleiul într-o tigaie și rumenește fâșiile de pui. Scoate-le apoi într-un castron.

 

Pune în uleiul înfierbântat mixul de legume, sărează după gust, presară ghimbirul și toarnă sosul de soia. Amestecă să nu se prindă de tigaie.

 

Adaugă apoi tulpina apio tăiată felii subțiri, iar spre final carnea. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe plic și servește-le apoi lângă amestecul de carne și legume.

foto: Photoland/Photocuisine

 

Furnici in copac

 

Poza principala

paste_chinezesti_mica.jpg

300 g paste chinezești

4 piepți de pui

1 pungă mix de legume congelate

1 tulpină apio

1 ou

5 linguri cu ulei

2 linguri cu sos de soia

1 linguriță cu amidon

1 linguriță cu ghimbir măcinat

sare

 

Taitei cu salata de pui si papaya

Un preparat ușor de pregătit, rapid și foarte gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE