Paste cu carnati de Plescoi si oua de prepelita

Am pus jumatate de punga de paste penne, doi carnati de Plescoi, vreo 4 oua de prepelita proaspete de prepelita doi catei de usturoi, o ceapa micuta, o jumatate de ardei iute, doua linguri de smantana, o jumatate de baton de branza de capra, sare, piper, oregano si busuioc uscat. Tocam usturoiul, ceapa, ardeiul si carnatul, dupa care le calim putin in tigaie.

Foitaj cu oua de prepelita

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet si apoi le clatim repede cat sa nu se raceasca. Peste ele aruncam continutul din tigaie, smantana, branza de capra, ouale de prepelita, asezonam cu condimentele mentionate mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza tot.
Se servesc calde si imediat, cat este sosul cremos.

Pofta mare!

Descopera si alte retete Good Food Quickly:

Pain de Spain cu migdale

Sandwich minune

Spaghetti cu rosii si busuioc

Poza principala

paste_cu_carnati_si_oua_de_prepelita_mica.jpg

paste penne
2 carnati de Plescoi
4 oua de prepelita
2 catei de usturoi
1 ceapa mica
½ ardei iute
2 linguri de smantana
½ baton de branza de capra
sare, piper, oregano si busuioc uscat

Am facut zilele astea un experiment ce cred ca place iubitorilor de paste, nu e ceva nemaipomenit, dar suna destul de ciudat: „paste penne cu oua de prepelita si carnati de Plescoi, in sos alb de smantana si branza de capra maturata”. O fi sunand ciudat, dar cu siguranta sunt delicioase, credeti-ma pe cuvant.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE