Paste cu legume

Se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Ceapa si dovleceii se taie felii, iar ardeiul gras, cuburi.

Prajeste legumele in ulei 4-5 minute, apoi adauga otetul balsamic, sarea si piperul. Incalzeste sosul si adauga mozarella. Se lasa pe foc pâna când amestecul devine fierbinte.

Se pun pastele pe farfurii, apoi sosul, iar la mijloc se adauga legumele. Orneaza aceste paste cu legume cu putin cimbru.

Paste cu ton, branza si dovlecei

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

paste-cu-legume_400.jpg

400 g paste;
sare;
2 cepe rosii;
1 ardei gras galben;
200 g dovlecei;
2 linguri ulei;
2 linguri otet balsamic;
piper;
1 borcan de sos Bolognese;
250 g mozarella;
cimbru.

Pastele cu legume sunt acel fel de mancare care te poate scoate mereu din incurcatura atunci cand nu stii ce sa gatesti.
Numar de portii
4
Facebook Comments



cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE