Paste cu pesto de rosii

1. Taiati in 4 rosiile proaspete si scoateti semintele si pulpa. Taiati-le impreuna cu rosiile galbene si usturoiul. Puneti-le intr-un robot de bucatarie sau blender cu migdalele si amestecati-le putin.

2. Adaugati bulionul si apoi frunzele de cimbru in bucati mai mici.

3. Amestecati pentru cateva secunde, cu robotul pe „LOW”, apoi turnati incet uleiul de masline. Amestecati parmezanul ras si condimentele.

4. Scurgeti bine pastele, puneti-le la loc in cratita in care le-ai fiert si amestecati cu destul sos, pentru a acoperi bine pastele.

Poza principala

rexfeatures_716007f_mica.jpg

250 g paste, fierte

 

pentru pesto:

4 rosii normale

4 jumatati de rosii galbene 

1-2 catei de usturoi, curatati

30 de migdale

3 linguri de bulion de rosii 

6 linguri de parmezan ras

cateva frunze de cimbru

sare si piper negru macinat

Un sos de rosii excelent pentru o cina cu paste delicioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE