Paste cu pui si sparanghel

1. Fierbe pastele pana se inmoaie, apoi scurge-le.

2. Incalzeste jumatate din unt intr-o oala. Caleste ceapa timp de doua minute. Adauga puiul si amesteca la foc mare timp de trei minute. Da la o parte tigaia.

3. Incalzeste restul de unt. Adauga faina si amesteca timp de 30 de secunde. Adauga laptele treptat, amestecand pentru a evita cocoloasele. Toarna zeama de la sparanghel. Amesteca pana se intareste. Adauga puiul, ceapa, sparanghelul si patrunjelul. Combina amestecul cu pastele si asezoneaza dupa gust. Se serveste cu parmezan sau branza cheddar.

Poza principala

h_01061863.jpg

400g de paste sau macaroane

60g de unt

O ceapa, taiata

4 piepti de pui, taiati cuburi

30g de faina

125ml de lapte

O conserva de sparanghel

50g de patrunjel proaspat tocat

Parmezan sau branza cheddar, pentru garnisire

Iti propunem o reteta ingenioasa de paste. In cateva minute poti pregati paste cu pui si sparanghel, cu ajutorul ingredientelor pe care le ai in casa.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE