Uncategorized

Paste cu pui

1. Pentru sos: Incalzeste untul intr-o oala medie si pune faina, amestecand pana se omogenizeaza. Adauga zeama de pui si amesteca pana se formeaza un sos. Adauga smantana.

2. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste ceapa, baconul si telina. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga cimbrul.

3. Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga puiul.

4. In acest timp, fierbe pastele si pune-le intr-o tava impreuna cu amestecul de pui. Adauga sosul alb, presara branza rasa si lasa la cuptor timp de 15 minute.

Poza principala

h_01051417mica.jpg

80g unt
80g faina
500ml de zeama de pui
250ml de smantana
30ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
250g de bacon, taiat marunt
2 tulpini de telina, taiata
sare si piper
15g de cimbru
1 pui la rotisor, fara oase, taiat marunt
500g de paste
250g de branza rasa

Aceasta reteta este rapida, usoara si, cel mai important, delicioasa. Dupa ce o pui la cuptor poti sa te relaxezi cu un pahar de vin pana e gata.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE