Paste cu somon

1.Pune pastele la fiert in apa cu un praf de sare si o lingura cu ulei de masline. Separat, opareste spanacul si taie fileul de somon fasii.
 
2.Intre timp, topeste untul. Adauga parmezanul, smantana si ricotta. Trage de pe foc si amesteca energic. Presara un praf de nucsoara si potriveste gustul de sare si piper.
 
3.Intr-un castron, amesteca pastele scurse bine cu spanacul tocat si fasiile de somon afumat. Toarna deasupra sosul din branzeturi si amesteca usor.

Poza principala

paste_cu_somon_mica.jpg

    250 g spaghete
    150 g file de somon afumat
    300 g spanac congelat sau proaspat
    ulei de masline
Pentru sos
    50 g unt
    100 ml smantana dulce
    1 lingura cu branza ricotta
    50 parmezan
    nucsoara
    sare
    piper

Cand nu ai nimic pregatit pentru cina, pastele cu somon sunt o alegere inspirata. Usor de facut, satioase si gustoase!
Numar de portii
425
Calorii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE