Paste cu spanac, feta si bacon

1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, pastrand o parte o parte din apa pentru a inmuia taiteii.

2. In acest timp, incalzeste jumatate din uleiul de masline si prajeste baconul. Scoate-l din oala si pune-l deoparte. Caleste ceapa pana devine aurie. Adauga spanacul si amesteca.

3. Adauga amestecul de bacon si spanac cu pastele, restul de ulei, sosul de ardei iute si jumatate din branza feta. Restul de branza pastreaza-o pentru decorare.

Poza principala

h_01062002.jpg

400g de paste

60ml ulei de masline

250g bacon, taiat marunt

Doua cepe medii, taiate felii

400g de spanac

30-60ml de sos de ardei iute

200g de branza feta

Vrei sa gatesti pastele si altfel decat in stilul traditional? Iti propunem o reteta de paste cu spanac, feta si bacon pe care o poti savura in familie sau cu prietenii.
Numar de portii
6
Calorii
544 kcal
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE