Paste cu sparanghel si mazare

1. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgeti-le si puneti-le deoparte. Lasati putina apa pentru a impiedica pastele sa se lipeasca sau sa se usuce.

2. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti prazul pana se inmoaie. Adaugati sosul de branza, sparanghelul si mazarea. Reduceti temperatura si lasati sa fiarba timp de 2-3 minute. Asezonati dupa gust.

3. Turnati sosul peste paste si serviti numaidecat.

Poza principala

paste_cu_sparanghel_si_mazare_400.jpg

400 g paste penne
15 g unt
4 legaturi de praz feliate pe diagonala
250 ml sos de branza gata facut
460 g capete de sparanghel la conserva
200 g mazare proaspata sau congelata

Nimic nu este mai bun decat a-ti face poftele cu niste paste cremoase, mai ales cand sunt atat de usor de facut ca acestea.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE