PASTE CU SUNCA, CIUPERCI, BRANZA SARATA, LAMAIE SI STAFIDE

Puneti intr-o cratita apa la fiert. In timp ce apa fierbe, puneti sarea, 1-2 picaturi de ulei, apoi adaugati pastele. Fierbeti pastele timp de 8 minute, dupa care le surgeti si le treceti prin apa rece (pentru a nu se lipi). Puneti putin unt intr-o tigaie, rumeniti ceapa, adaugati sunca, ciupercile, apoi le acoperiti cu un capac 2-3 minute, dupa care luati tigaia de pe foc si adaugati peste acest amestec parmezanul, stafidele, sucul unei lamai stoarse, sarea si piperul. Amestecati aceasta compozitie cu pastele fainoase.
Ornati cu patrunjel proaspat tocat.
1 pachet paste fainoase ;
-100 g sunca cruda taiata fasii subtiri ;
-150 g ciuperci din comert (cutie) ;
– 200 g branza sarata ;
– sucul unei lamai stoarse ;
– 50 g stafide ;
– 1 ceapa mica ;
– sare si piper dupa gust ;
– 1 legatura de patrunjel proaspat tocat.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE