Uncategorized

Paste cu ton, branza si dovlecei

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Unge o tava de copt. Intr-o oala fierbe pastele. Scurge-le bine si lasa-le deoparte.

2. Pentru sos: Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste ceapa, usturoiul si dovleceii. Adauga vanata in amestecul de ceapa. Prajeste amestecand timp de 5 minute, adaugand ulei suplimentar daca este nevoie.

3. Combina branza cremoasa cu laptele si toarna peste amestecul de legume. Adauga tonul si pastele si lasa la fiert timp de 5 minute. Indeparteaza de pe foc, adauga branza si asezoneaza cu sare si piper. Pune amestecul in tava de copt si lasa pastele cu ton si branza la cuptor timp de 20 de minute. Garniseste cu busuioc.

Chiftele cu ton

Poza principala

5.jpg

apa
2g de sare
350g de paste cochilii
Pentru sos
15-30ml de ulei
1 ceapa, curatata si taiata marunt
2 catei de usturoi, zdrobiti
250g de dovlecei, taiati
1 vanata, feliata si presarata cu sare
325g de branza cremoasa
500ml de lapte
2 conserve de cate 175g de bucati de ton
250g branza cheddar rasa
sare si piper dupa gust
frunze de busuioc pentru garnisire

Reteta de paste cu ton este destul de uror de preparat, dar si consistent.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE