Paste cu ton

h_01062127

Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste usturoiul si ciupercile. Adauga tonul si crema de branza si indeparteaza tigaia de pe foc. Amesteca pana se armonizeaza. Combina amestecul cu pastele calde. Se serveste imediat. Se asezoneaza dupa gust si se poate presara patrunjel proaspat deasupra, daca preferi.

Poza principala

h_01062127.jpg

O lingura de ulei

2 catei de usturoi, zdrobiti

250g de ciuperci, taiate marunt

250g de crema de branza

Doua conserve de ton

500g de paste, la alegere, preparate

Sare si piper dupa gust

Iata o reteta de paste pe care le poti gati cu conserve de ton, pe care le ai deja in camara sau le poti achizitiona cu usurinta. De retinut! Nu folosi conserve care curg, sunt ruginite sau deteriorate! De asemenea, alege conserva de ton in apa pentru o masa mai sanatoasa.
Numar de portii
6



Comentarii

comentarii

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE