Uncategorized

Paste marinara

1. Incalziti uleiul intr-o tigaie mai mare si prajiti usturoiul, baconul si ciupercile timp de 5 minute. Amestecati si fructele de mare marinara, cimbrul, sherry-ul si sosul de tomate si lasati totul sa fiarba. 

2. Reduceti temperatura si mai lasati sa fiarba timp de 10 minute. Asezonati cu sare si piper proaspat macinat. Adaugati smantana si mai lasati sa fiarba cateva minute. 

3. Turnati sosul intr-o oala mai mica si aduceti din nou la fierbere, pana scade si se ingroasa.

4. Asezonati cu sucul si sarea de lamaie. Garnisiti cu busuioc si serviti cu paste marinara.

SFAT: Decongelati fructele de mare peste noapte in frigier.

Budinca de paste cu nuca

Poza principala

h_01335570mica.jpg

350 g paste fierte si scurse

2 linguri ulei de masline

2 capatani mici de usturoi, bine pisate

250 g bacon taiat

250 g ciuperci taiate

1 kg fructe de mare marinara, dezghetate

2 crengute proaspete de cimbru

60 ml sherry

50 g sos de tomate

sare si piper dupa gust

250 ml smantana

suc de la o lamaie

sare de lamaie

busuioc proaspat pentru garnisire

Fructele de mare marinara congelate se gasesc in majoritatea supermarketurilor la un pret accesibil, iar alaturi de paste poti pregati un meniu excelent.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE