Pate picant

1. Pune ficăţeii la călit în ulei încins. Presară piper, sare și cimbru după gust. Când sunt gata, scoate-i și lasă-i să se răcorească.

2. În uleiul rămas, călește morcovul tăiat cubuleţe sau ras, apoi pune-l la scurs.

3. Pune ficăţeii în blender împreună cu untul, coniacul, sărează și piperează dacă e nevoie și amestecă până ce obţii o cremă fină.

4. La final, presară chili cât să-i dai gust picant și adaugă morcovul ras. Dă la rece, apoi servește.

 

Salata de ficatei de pui cu ciuperci si branza

Poza principala

pate_picant_mica.jpg

500 g ficăţei de pui

100 g unt

50 ml smântână dulce

2 linguri cu coniac

1 morcovi

ulei

sare

piper

cimbru uscat

chilli

 

Clătite prăjite

Când vrei să-ți surprinzi musafirii, pregătește rețeta de pate picant și nu vei da greș.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE