Pate vegetal de naut cu chimen

1. Punem nautul fiert în robot, adaugam semințele de chimen, patrunjelul tocat fin, curry și miezul curațat al celor patru nuci.

2. Actionam robotul și turnam treptat uleiul de masline. Putem adauga mai mult sau mai puțin ulei, în funcție de cât de dens dorim sa fie pateul. La sfârșit, punem sare și piper dupa gust.

3. Mutam acest pate obtinut într-un bol și îl pudram cu puțin curry. Îl ținem în frigider o ora, apoi îl servim alaturi de pâine prajita.

Pateuri provensale

Bulgări de linte și năut

Poza principala

pate_vegetal_de_naut_cu_chimen_mica.jpg

250 g naut fiert

1 lingurița cu chimen

1 lingura cu patrunjel tocat fin

1/3 de lingurițe cu curry

100 ml ulei de masline

4 nuci

sare

piper

 

Mâncare de năut

Ingrediente simple și aromate intr-o combinație excelentă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE