Uncategorized

Pateu de fasole boabe

1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Când s-a aurit, adaugă boabele de fasole scurse din conservă, amestecă pe foc 2-3 minute și pune apoi totul într-un blender.

2.Mixează de câteva ori (atât cât îți dorești să fie de fin pateul), apoi pune semințele de susan trase într-o tigaie, uleiul, câteva fire de verdeață, sare și piper după gust.

3.La final, adaugă usturoiul pisat într-un mojar și zeama de lămâie după gust. Lasă la rece 30 de minute să se întrepătrundă aromele și servește pe pâine prăjită.

 

Reteta cu pateu de iepure

Poza principala

pate_de_fasole_boabe_mica.jpg

150 g fasole albă 

180 ml ulei de măsline

2 căței de usturoi

zeama de la o jumătate de lămâie

100 g ceapă

50 g semințe de susan

verdeață

sare

piper

 

Pateu de somon

Pentru o gustare rapidă, sănătoasă și plină de fibre, pregătește rețeta de pateu cu fasole boabe.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE