Uncategorized

Reteta cu pateu de iepure

1.Spală bine carnea de iepure și tai-o în cubulețe. Trece-o de două ori prin mașina de tocat împreună cu 100 g ficăței de pui și 200 g bacon.

2.Adaugă caperele tocate mărunt și condimentează cu un praf de sare, piper și nucșoară. Toarnă treptat smântâna și coniacul.

Friptura de iepure cu omleta si cartofi

3.Separat, fierbe restul de ficăței. După ce au fiert, scurge-i, taie-i în cubulețe și adaugă-i peste amestecul de carne de iepure. Compoziția de pateu de iepure astfel obținută răstoarn-o într-un vas de ceramică tapetat cu felii de bacon. 

4.Învelește pateul de iepure cu restul de bacon, acoperă cu capacul și lasă la cuptor, la bain marie, aproximativ 80 de minute.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Iepure marinat cu salată verde

Poza principala

pateu_de_iepure_mica.jpg

500 g carne de iepure

200 g ficat de pui

300 g bacon

100 ml smântână pentru gătit

1 lingură cu capere

1 lingură cu coniac 

nucșoară 

piper

sare

 

Pate de ciuperci

Fin și cremos, acest pateu de iepure este antreul ideal atunci când vrei să impresionezi musafirii.
Numar de portii
10
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE