Uncategorized

Pateu de somon

1. Pune somonul într-un blender și mixează de câteva ori până devine o cremă aerată.

2. Transferă crema într-un castron, adaugă brânza mascarpone bătută separat, sucul de lămâie și, pentru început, o linguriță cu hrean ras cât mai fin și jumătate din cantitatea de muștar. Amestecă și gustă.

3. Dacă-ți place gustul picant, adaugă și restul de hrean și muștar și, dacă este cazul, pune un praf de sare. Dă acest pateu de somon la rece înainte de a-l servi.

 

Sugestie. Pentru un plus de gust, adaugă în compoziție câteva fire de mărar tocate mărunt și 1-2 fire de ceapă verde.

 

Pate picant

Poza principala

pate_mic.jpg

200 g somon afumat

125 g mascarpone

1 linguriță cu suc de lămâie

1-2 lingurițe cu hrean ras fin

½ linguriță cu muștar de Dijon

 

Paté de ton

Rafinat și gustos, pateul de somon este o adevărată delicatesă.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE