Pateuri cu cirese si gorgonzola

Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Taiati aluatul in 12 patratele. Ungeti fiecare patratel de aluat cu oul batut si puneti-le intr-o tava.

Coaceti pentru 15 minute sau pana cand aluatul s-a umflat si s-a rumenit. Lasati sa se raceasca.

Amestecati branza de capra cu gorgonzola si presarati pe fiecare pateu. Amestecati ciresele cu otetul. Puneti ciresele glazurate pe fiecare pateu si presarati parmezan ras.

Poza principala

h_01165747_mica.jpg

1 aluat foitaj

1 ou, batut

120 g branza de capra

100 g gorgonzola

12 cirese, fara samburi, injumatatite

4 lingurite otet balsamic

parmezan ras, pentru servire

Aluatul foitaj este perfect pentru preparat gustari.
Numar de portii
12
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE