Pateuri cu ciuperci

1.Toacă ceapa și pisează usturoiul. Pune untul la încins și călește ceapa, adaugă usturoiul și ciupercile curățate și tocate, un praf de sare, piper și cimbru. Ține pe foc 5 minute, apoi adaugă smântâna și lasă pe foc până compoziția mai scade și devine lipicioasă.

 

2.Decupează aluatul sub formă de steluțe și pune o jumătate din ele pe tava tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra câte o linguriță de ciuperci. Decupeaza centrul stelutelor ramase și așază-le deasupra celor din tavă. 

 

3.Unge cu ou stelutele cu umplutură de ciuperci și presară deasupra brânza rasă. Dă la cuptor până pateurile devin aurii și apetisante.

 

 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Pateuri cu varză și chimen

Poza principala

pateuri_ciup_mici.jpg

400 g foietaj

200 g ciuperci

50 g brânză cheddar

1 ceapă mic

1 cățel de usturoi

50 g unt

100 ml smântână

1 ou

cimbru

piper

sare

 

Pateuri provensale

Rapide și delicioase, aceste pateuri cu ciuperci sunt ideale pentru orice gustare sau antreu.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE