Pavlova cu fructe de padure si fructul pasiunii

Potriviti cuptorul foarte jos (140 de grade celsius). Bateti albusurile cu putina sare pana cand se intaresc. Puneti jumatate din zahar, apoi cealalta jumatate pana cand amestecul e gros si lucios. Adaugati faina de porumb si turnati otetul si vanilia. Bateti continuu pana obtineti bezeaua.

Faceti 4 gramajoare de bezea de aprox. 10 cm pe suprafata hartiei de copt. Faceti o gaura in centrul gramajoarelor. Coaceti in cuptor pentru 45 de minute, apoi opriti cuptorul si lasati bezelele inauntru sa se raceasca.

Cand sunteti gata de servire, faceti toppingul amestecand frisca si iaurtul, apoi introduceti-l in gaura facuta in bezele.

Puneti fructele de padure deasupra. Taiati fructele-pasiunii in jumatate si curatati-le de seminte cu o lingura, deasupra prajiturii Pavlova. Presarati zahar pudra.

Poza principala

rexfeatures_424617f_mica.jpg

3 albusuri de oua
sare
175g zahar
1 lingurita de faina de porumb
1 lingurita de otet alb
1 lingurita extract de vanilie
15 g de alune, maruntite
Pentru topping:
200 ml de frisca lichida
4 linguri de iaurt grecesc
300g de capsune si zmeura
2 fructe-ale-pasiunii
zahar pudra
o tava tapetata cu hartie de copt

Pavlova este una din preferatele noastre pentru ca ne-a aratat cat de gustoase pot fi bezelele.
Numar de portii
4
Calorii
475
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE