Penne cu creveti si scoici trase in vin

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine si se adauga o lingura de ulei de masline.
Se pune o tigaie la incins cu untul si se adauga crevetii si scoicile. Se lasa un minut pana se patrund la foc mediu, apoi se adauga ardeiul taiat marunt. Se mai lasa un minut si se adauga vinul. Se da focul mai tare si se lasa cateva secunde, pana scade putin apoi se adauga sucul de lima. Se mai lasa cateva secunde, se adauga piper si sare si se adauga pastele. Se amesteca bine, apoi se ia de pe foc, se toarna intr-un bol cu tot cu zeama si se adauga rucola.
200g penne
250g creveti si scoici
30g unt
Jumatate ardei iute
40ml vin rosu sec
Sucul de la doua lime
O mana rucola
O lingura ulei masline
Sare, piper
.Daca sunteti fan fructe de mare si ati incercat toate combinatiile de prin carti, aceasta reteta poate fi luata ca pe ceva nou.
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE