Pericolele asociate consumului de carne care conţine antibiotice

Sursa
RomaniaTV.net
Foto
© B. and E. Dudzinscy – Fotolia.com
Sănătatea noastră este în mare măsură determinată de produsele cu care ne alimentăm.
carne_si_antibiotice_fotolia_65597752_subscription_xxl.jpg_c_b._and_e._dudzinscy_-_fotolia.com_.jpg

Nici carnea nu este o excepţie de la această regulă, în special în ziua de azi, când a devenit o componentă importantă a dietei omului modern şi reprezintă o sursă preţioasă de nutrienţi.

 

Tipuri de PEŞTE care NU sunt deloc sănătoase 

 

Totuşi, multe din aceste proprietăţi benefice pot fi neutralizate de efectele antibioticelor existente în carnea pe care o consumăm.

 

Trebuie să recunoaştem că, în anumite situaţii de viaţă şi cu condiţia de a fi utilizate în mod corespunzător, antibioticele sunt pur şi simplu de neînlocuit. În acelaşi timp, antibioticele ne pot cauza un prejudiciu enorm, dacă ajung să pătrundă necontenit în interiorul corpului nostru.

 

Citeşte şi Cele mai puternice antibiotice naturale 

 

Principalii vinovaţi de prezenţa exagerată a antibioticelor în carnea de pe mesele noastre sunt producătorii imorali. În goana după profituri enorme şi rapide, aceştia administrează animalelor doze mari de medicamente, fără să respecte termenele de eliminare a preparatelor din organism.

 

De ce există E-uri în alimente şi băuturi. Ce înseamnă ele

 

Folosirea medicamentelor este în mare parte justificată de necesitatea prevenirii unor eventuale epidemii, în urma cărora carnea ar fi infestată şi nu ar mai putea fi consumată.

 

Continuarea pe RomâniaTV.net

Facebook Comments

Mariana.F

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE