Perişoare de curcan

1.Într-un castron amestecă toate ingredientele pentru perişoare. Cu palmele umede foarmează perişoare de dimensiune potrivită şi pune-le la fi ert în apă cu sare.
 
2.Între timp, căleşte ceapa tocată cu usturoiul zdrobit. Stinge cu 125 ml supă şi lasă pe foc până se evaporă şi ceapa începe să se închidă la culoare.
 
3.Toarnă restul de supă împreună cu roşiile pasate, sare şi piper. După 10 minute adaugă verdeaţa tocată şi perişoarele fi erte.
 
4.Bagă vasul în cuptor pentru 25 de minute şi serveşte apoi cât sunt calde.

Poza principala

perisoare_de_curcan_mica.jpg

Pentru sos
    1 cățel de usturoi
    150 ml supă de curcan
    1 cutie roşii
    1 legătură de pătrunjel
    sare
    1 ceapă
    piper
Pentru chifteluţe
    450 g carne tocată de curcan
    2 ouă
    1 ceapă
    1 cățel de usturoi
    sare
    piper

Dietetice și gustoase, perișoarele de curcan în sos de roșii sunt potrivite în orice dietă.
Numar de portii
4
Calorii
265
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE