Perișoare în sos alb

1. Amestecă pieptul de pui tocat cu orezul, oul, sare și jumătate din legătura de pătrunjel. Cu palmele umede, modelează perișoare. Pune-le la fiert în apă cu sare, dar numai în momentul în care apa a început să clocotească.

2. Încălzește laptele. Adaugă ceapa, foile de dafin, cuișoarele și nucșoara. Când laptele începe să fiarbă, dă-l de pe foc și strecoară-l.

3. Separat, topește untul. Încorporează făina și subţiază cu laptele. Pune caperele și perișoarele scurse, lasă să dea în 1-2 clocote și aromatizează cu pătrunjel.

Poza principala

perisoare_in_sos_alb_mica.jpg

    500 g piept de pui
    2 linguri cu orez
    1 ou
    1 lingură cu capere
    1 legătură de pătrunjel
    sare
Pentru sos
    500 ml lapte
    50 g unt
    2 linguri cu făină
    1/2 lingurița cu nucşoară
    1 ceapă
    3 foi foi de dafin

Un preparat delicios şi uşor de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE