Peste copt cu branza feta, avocado, rosii si busuioc

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti o tava cu unt si aranjati pestele. Condimentati-l cu sare si
piper.

2. Puneti bucati de avocado, rosii cherry si branza feta peste peste. Apoi adaugati smantana.

Puneti tava pe raftul de sus al cuptorului si coaceti pentru 15-20 minute sau pana cand se rumeneste pestele. Garnisiti cu busuioc.

Poza principala

h_01480564_mica.jpg

4 file-uri de peste alb de aprox. 250g fiecare
sare si piper
2 avocado, curatati, fara samburi
250g rosii cherry
250 g branza feta, taiata cubulete
250 g smantana
1 mana de frunze de busuioc, maruntite

O reteta usoara, dar foarte delicioasa si sanatoasa pentru intreaga familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE