Uncategorized

Peste copt cu topping de branza

Preincalziti cuptorul la 220 de grade. Tapetati o tava cu hartie de copt. Separat, fierbeti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj si pastrati-l cald.

Aranjati pestele in tava si potriviti de sare si piper. Amestecati branza cu maioneza si puneti pe deasupra pestelui.

Coaceti pentru 10-15 minute. Rupeti spanacul si serviti cu peste si orez brun fiert.

Poza principala

peste_copt_cu_topping_de_branza_h_01718184_mica.jpg

250 g orez brun
4 file de merluciu
sare si piper negru proaspat macinat
100 g branza Cheddar, rasa
100 ml maioneza
50 g spanac

Iata cum puteti prepara rapid si iefin un delicios peste pentru cina.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE