Uncategorized

Peste în crusta crocanta

1. Curata peștele, tamponeaza cu un șervet, condimenteaza cu sare și stropește-l cu putina zeama de lamâie. Taie-l în bucati potrivite și lasa-l la rece 15 minute.

2. Între timp, zdrobește alunele și nucile, trage-le în putin unt topit, apoi adauga patrunjelul tocat foarte marunt și pesmetul.

3. Trece bucatile de pește prin ou și amestecul de alune și nuci. Așaza-le într-o tava, alaturi de felii de dovlecel, maslinele, ardeiul și roșii cherry. Stropește cu putin ulei și lasa  acest peste cu crusta crocanta la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.

Zacusca de peste pentru iarna

Crap îmbătat

Poza principala

peste_mic.jpg

1 crap mai maricel

1 ou

50 g unt

200 g nuci

100 g alune

200 g masline fara sâmburi

500 g rosii cherry

1 dovlecel

1 lamâie

1 ardei gras galben

1 legatura de patrunjel

2 linguri cu pesmet

ulei de masline

sare

 

Friptura de vita in crusta de piper

Gustos și elegant ca prezentare, pestele în crusta crocanta merita încercat.
Numar de portii
4
Calorii
360
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE