Uncategorized

Peste cu rosii coapte

1. Potriviti cuptorul la 200 de grade.

2. Sotati spanacul conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti-l bine si puneti-l intr-un vas termorezistent.

3. Puneti codul (sau eglefinul) peste spanac si condimentati bine.

4. Amestecati oul si mustarul cu branza Cheddar rasa, apoi condimentati.

5. Puneti rosiile in jurul pestelui si turnati putin ulei de masline deasupra.

6. Coaceti pestele in centrul cuptorului pentru 20-25 de minute sau pana cand branza se topeste si se rumeneste.

Poza principala

rexfeatures_1212246d_mica.jpg

250 g spanac congelat
4 fileuri de cod sau eglefin
sare si piper
125 g branza Cheddar, rasa
1 lingurita praf de mustar
1 ou
200 g rosii mici (cherry)
ulei de masline

Daca vrei sa prepari un peste delicios incearca aceasta reteta. Toate eforturile depuse la prepararea ei iti vor fi rasplatite cu un gust pe masura.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE